Doorrijden na aanrijding met slechtziende vrouw

vrijdag 19 juli 2013

Culemborg - Op woensdagochtend 10 juli tussen 09:50 en 10.00 uur vond aan de Rijksstraatweg een aanrijding plaats. De slechtziende vrouw liep met een kinderwagen vanaf het zwembad Culemborg richting de Aldi.

De vrouw liep over het onverharde pad dat parallel loopt aan deRijksstraatweg en uitkomt op de Beethovenlaan. De vrouw stak vervolgens deBeethovenlaan over in de richting van het Shell tankstation en wilde hierna deRijksstraatweg oversteken richting de Aldi. De vrouw luisterde of zij verkeerhoorde en stak haar blindegeleidestok recht naar voren om aan te geven dat zijwilde oversteken. De vrouw hoor dat er geen verkeer aan kwam en liep hetzebrapad op. Na drie stappen hoorde zij een auto aankomen. Ook hoorde zij dat deauto niet remde. Zij werd vervolgens door de auto aangereden. In een reactiewist de vrouw de kinderwagen opzij te sturen. Door de aanrijding kwam zij op dekinderwagen terecht. De auto reed na de aanrijding door. De vrouw werdopgevangen door omstanders. Deze wist aan de vrouw te vertellen dat zij haddengezien dat het om een rode auto ging met een vrouwelijke bestuurder. De vrouwmoest zich onder doktersbehandeling stellen omdat zij gewond was aan de knie enribben. Het kind van de vrouw liep wat blauwe plekken op.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of mensendie in de omgeving van dit voorval een dergelijke rode auto hebben zien rijden.Het gaat om een rode personenauto, merk en type onbekend. Waar de auto vandaagkwam, is niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk is de auto vanaf de Beethovenlaanrechtsaf de Rijksstraatweg opgereden in de richting van het centrum vanCulemborg.

De politie is op zoek naar de identiteit van de bestuurder vande auto. Vermoedelijk gaat het hier om een vrouw. Heeft u iets gezien of heeft uinformatie die mogelijk naar de dader kan leiden? Neemt u dan contact op met depolitie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven viaMeld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(2013070566)

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gellicum | 112 alarmeringen Gellicum | Goedkoop Tanken in Gellicum | Supermarkten in Gellicum | Weerbericht Gellicum